Yuki is vanaf 1 mei 2015 niet meer bereikbaar vanuit Internet Explorer 6

Yuki maakt te allen tijde gebruik van een beveiligde (geëncrypte) internet-verbinding (SSL). Hiervoor kunnen diverse netwerk-protocollen worden gebruikt. Niet al deze protocollen zijn tegenwoordig nog 100% waterdicht. Het protocol SSL 3.0 (en oudere versies hiervan) wordt niet meer als volledig veilig beschouwd. De Yuki webservers zullen dit protocol vanaf 1 mei 2015 niet meer ondersteunen. Dit zal ook betekenen dat Yuki niet meer bereikbaar is vanuit Internet Explorer 6, omdat beveiligde internetverbindingen hierin standaard via dit protocol lopen.

Vanaf 1 juli 2015 zal Yuki zijn beveiliging nog verder versterken, met als gevolg dat vanaf deze datum Yuki vanuit Windows XP met geen enkele versie van Internet Explorer bereikbaar zal zijn (Chrome op Windows XP zal nog werken, maar het wordt sterk afgeraden om nog gebruik te maken van Windows XP).

Voor een optimale beveiliging adviseert Yuki om altijd de nieuwste versies van internet browsers te gebruiken. De door Yuki geadviseerde browsers zijn:
  • Internet Explorer 11, op Windows 7, 8, of 8.1 (oudere versies van Windows worden sterk afgeraden).
  • Chrome (nieuwste versie), op Windows, Max OS X, iOS, Android.