Yuki vereist van 1 februari 2015 SP3 van Windows XP

Belangrijk: Windows XP wordt vanaf 8 april 2014  niet meer door Microsoft ondersteund, en er worden dus ook geen beveiligings-updates meer uitgebracht voor Windows XP. Het wordt daarom ten zeerste afgeraden om nog met Windows XP te werken, en naar Windows 7 of Windows 8.1 over te gaan.

Yuki zal op 1 februari 2015 zijn SSL-certificaten (die de encryptie van het web-verkeer van en naar Yuki regelen) vernieuwen voor alle domeinen binnen "yukiworks.nl". Deze nieuwe certificaten maken gebruik van een sterker encryptie-algoritme. Dit wordt door alle moderne browsers en Operating Systems ondersteund. Voor gebruikers die nog op Windows XP werken en (nog) niet kunnen overstappen naar een nieuwere versie van Windows blijft dit alleen werken als Windows XP bijgewerkt is met Service Pack 3 (SP3) (zie http://support.microsoft.com/kb/322389). Dit service pack is niet beschikbaar voor 64-bit versies van Windows XP.