Werksoorten

Via werksoorten kun je diverse soorten urenregistraties aanmaken. Elke werksoort kan wel of niet facturabel zijn en elke werksoort is gekoppeld aan een eigen verkoopartikel (die weer gekoppeld is aan een grootboekrekening).

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle aangemaakte werksoorten.

Open de module 'Agenda' en klik links in je scherm op 'Werksoorten'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Standaard levert Yuki de werksoort 'Werkopdracht'. Je kunt zelf nieuwe werksoorten aanmaken.

Om een nieuwe werksoort aan te maken, klik je linksboven in je scherm op de knop 'Nieuwe werksoort'.