Werkopdrachten (werkuren) koppelen aan dossier

Een werkopdracht (werkuren) kun je in Yuki koppelen aan een dossier:
  • vanuit de geopende werkopdracht in de module 'Agenda'

Koppelen vanuit geopende werkopdracht

Wanneer je vanuit de agenda in het overzicht 'Werkzaamheden' een werkopdracht opent door te klikken op > voor de desbetreffende werkopdracht kun je de werkopdracht koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om de werkopdracht aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop 'Bewaren' wordt de werkopdracht aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde werkopdracht in dossier

Je vindt de werkopdracht in het dossier terug op het tabblad 'Totaaloverzicht'.

Totaaloverzicht