Web adressen (van relatie)

In Yuki kun je alle gebruikersnamen en wachtwoorden van de website(s) die regelmatig worden bezocht bewaren. Deze kun je specifiek bij een relatie vastleggen.

Om de Web adressen van een relatie te bekijken open je de module 'Relatiebeheer', zoek en open je de desbetreffende relatiekaart en klik je vervolgens links in je scherm op 'Web adressen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

LET OP!
Je kunt ook een overzicht bekijken van alle Web adressen die voor relaties in het domein zijn vastgelegd.

Om een nieuw Web adres aan te maken klik je linksboven in je scherm op de knop 'Nieuw Web adres'.

Voer de gegevens van het nieuwe Web adres in en klik vervolgens op de knop 'Bewaren'.

LET OP!
In het veld 'Toegang' kun je bepalen voor welke personen de gegevens van een Web adres in Yuki beschikbaar zijn:
  • Iedereen
  • Alle gebruikers
  • Alle werknemers
  • Directie
  • Privé.