Web adressen (Relatiebeheer)

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle Web adressen die in een domein zijn vastgelegd. Een Web adres bestaat uit een gebruikersnaam en wachtwoord van een website die regelmatig wordt bezocht. Deze kun je specifiek bij een relatie vastleggen.

Om de Web adressen van een domein te bekijken open je de module 'Relatiebeheer' en klik je links in je scherm op  'Web adressen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuw Web adres vast te leggen klik je linksboven in je scherm op 'Nieuw Web adres'.
Je kunt een Web adres altijd wijzigen of verwijderen door te klikken op > voor de naam van het Web adres.

In het Zoekveld kun je zoeken naar een Web adres op Web adres, Omschrijving of Login naam.