Verwijderde documenten

Als je een document verwijdert in Yuki komt het terecht in de zogenaamde prullenbak.

Open de module 'Archief' en klik vervolgens links in je scherm op 'Verwijderde documenten'.

Hier kun je zien welke documenten wanneer en door welke gebruiker verwijderd werden.

Om alleen een bepaald type van verwijderde documenten te bekijken selecteer je het juiste type linksboven in je scherm.
Daarnaast kun je de lijst met verwijderde documenten bekijken inclusief de automatische memorialen, exclusief de automatische memorialen of uitsluitend de automatische memorialen.

LET OP!
Tijdens het het verwerken van een document kun je een reden aangeven waarom het document niet verwerkt kan worden. Deze reden vind je achteraan de documentregel terug.

Om een verwijderd document terug te halen klik je op > voor de documentregel. Door te klikken op de knop 'Dit document in een andere ordner opbergen' en vervolgens de juiste ordner te selecteren verandert de status 'Afgehandeld' in de status 'Open' en kun je het document verwerken op de manier zoals je gewend bent.