Verwijderde adressen

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verwijderde adressen (lees relaties) in een domein.

LET OP!
Dit overzicht is alleen beschikbaar voor de backoffice.

Om de verwijderde adressen van een domein te bekijken open je de module 'Relatiebeheer' en klik je links in je scherm op 'Verwijderde adressen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt in het overzicht alleen die adressen laten weergeven die in een bepaalde maand, kwartaal, half jaar of jaar verwijderd zijn.

In het Zoekveld kun je zoeken naar een verwijderd adres op Naam.