Verwerkte transacties

In dit overzicht kun je bekijken welke transacties over een bepaalde periode in rekening zijn gebracht.

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kan het overzicht met verwerkte transacties bekijken.

Open de module 'Yuki Postbus' en klik vervolgens links in je scherm op 'Verwerkte transacties'

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier zie je van de aangegeven periode hoeveel en welk type transacties Yuki voor je heeft verwerkt.

M.b.v. de periode selectie kun je alle jaren of een bepaald jaar, half jaar, kwartaal of maand selecteren.