Verstuurde facturen

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen die in batch zijn verstuurd (verwerkt) óf alle verkoopfacturen en/of herinneringen die je hebt verstuurd naar je klanten met daarbij door wie en naar welk e-mailadres deze verstuurd zijn.

Open de module 'Verkoop en klik links in je scherm onder de kop 'Factureren' op 'Verstuurde facturen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt de lijst van verstuurde facturen filteren op:
  • Verkoopfacturen per batch: alle facturen die in batch zijn verstuurd en verwerkt. Moeten alle verwerkte facturen per post worden verstuurd dan klik je dubbel op het icoon 'Printbestand' om het PDF batch-printbestand te openen en desgewenst alle facturen in één keer te printen.

• Verkoopfacturen: alle facturen die per e-mail zijn verzonden met daarbij o.a. door wie en naar welk e-mailadres deze zijn verstuurd.
  • Herinneringen: alle verstuurde en niet verstuurde herinneringen
  • Beiden: Alle facturen en herinneringen met daarbij o.a. door wie en en naar welk e-mailadres deze zijn verstuurd.
Daarnaast kun je aangeven van welke periode en welke administratie(s) je de verstuurde facturen wilt bekijken.

Het is ook mogelijk om bepaalde facturen te zoeken op onderwerp, factuurnummer of factuurbedrag.

De kolommen in het overzicht kunnen aflopend of oplopend worden gesorteerd.