Verkooplijst (gefactureerd)

In Yuki kun je een overzicht bekijken van de totale verkopen in een bepaalde periode per klant. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel zien wat je aan je top klanten hebt gefactureerd.

De gefactureerde bedragen van alle in Yuki verwerkte en verstuurde verkoopfacturen komen in deze verkooplijst terecht.

Open de module 'Verkoop' en klik links in je scherm op 'Verkooplijst (gefactureerd)'.

Het volgende scherm wordt geopend:

In de verkooplijst kun je van één of alle administraties in een domein de totale verkopen per maand, kwartaal, half jaar of een jaar bekijken. Daarnaast kun je ook zelf een specifieke periode aangeven.

De verkooplijst kan worden gegroepeerd op relatie (klant) of op dossier.

In het zoekveld kan worden gezocht naar een relatie of een tag op basis van (een deel van) de naam.

Je kunt desgewenst de getoonde kolommen in het overzicht aanpassen.
Daarnaast kunnen de kolommen in het overzicht aflopend of oplopend worden gesorteerd.