Verkoophistorie

In Yuki kun je een overzicht bekijken waarin je per klant of per artikel kunt opvragen hoeveel en voor welke bedragen in een bepaalde periode werd verkocht en gefactureerd

Open de module 'Verkoop en klik links in je scherm op 'Verkoophistorie'.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht kun je van één of alle administraties in een domein het aantal verkochte artikelen en voor welk bedrag deze zijn verkocht per maand, kwartaal, half jaar of een jaar bekijken .

In het zoekveld kan worden gezocht naar een artikel op basis van (een deel van) de omschrijving, bedrag, relatie, factuurnummer, tag of dossier.

Je kunt desgewenst de getoonde kolommen in het overzicht aanpassen.
Daarnaast kunnen de kolommen, behalve de kolom 'Factuurnummer', in het overzicht aflopend of oplopend worden gesorteerd.

Rechts in je scherm klik je op de knop 'Download' om het getoonde overzicht als een CSV bestand te downloaden. Dit bestand kun je bijvoorbeeld openen in Excel voor verdere bewerking of nadere analyse.