Verkoopfacturen

In Yuki kun je een overzicht (met zoekfunctie) bekijken van alle onbetaalde/nog te incasseren en betaalde/geïncasseerde verkoopfacturen.

Open de module 'Verkoop' en klik links in je scherm op 'Verkoopfacturen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

LET OP!
Wanneer er voor een factuur een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse factuur lay-out is gebruikt, verschijnt de kolom 'Taal' in het bovenstaande overzicht.

1. Maak een nieuwe verkoopfactuur aan.
  2. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Relatie, Factuurnummer, Artikel, Tag of Dossier.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  3. Filter hier de lijst van de onbetaalde verkoopfacturen op facturen die wel of niet worden geïncasseerd.
  4. Selecteer hier de periode waarvan je de verkoopfacturen wilt bekijken.
  5. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.
  6. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren:
    - Nog niet ontvangen
    - Deels nog te ontvangen
    - Volledig ontvangen
    - Nog niet gefactureerd.
  7. Wissel tussen het overzicht van alle verkoopfacturen of alle verkoop creditfacturen.
  8. Selecteer het overzicht van alle verkoopfacturen van de juiste administratie.
  9. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  10. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand.