Verkoopfacturen

In Yuki kun je een overzicht (met zoekfunctie) bekijken van alle verkoopfacturen. Je kunt zoeken op onderwerp, bedrag, datum, factuurnummer etc. Tevens kun je o.a. filteren op alle verkoop creditfacturen, alle onbetaalde of deels betaalde facturen.

Open de module 'Verkoop' en klik links in je scherm op 'Verkoopfacturen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak een nieuwe verkoopfactuur aan.
  2. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Relatie, Factuurnummer, Artikel, Tag of Dossier.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  3. Filter hier de lijst van de onbetaalde verkoopfacturen op facturen die wel of niet worden geïncasseerd.
  4. Selecteer hier de periode waarvan je de onbetaalde facturen wilt bekijken.
  5. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.
  6. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren:
    - Nog niet ontvangen
    - Deels nog te ontvangen
    - Volledig ontvangen
    - Nog niet gefactureerd.
  7. Wissel tussen het overzicht van alle verkoopfacturen of alle verkoop creditfacturen.
  8. Selecteer het overzicht van de onbetaalde verkoopfacturen van de juiste administratie.
  9. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  10. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand.