Uren registreren (nieuwe werkopdracht)

Uren registreren doe je door links in je scherm op 'Nieuwe werkopdracht' te klikken en de juiste werksoort te selecteren.

• Omschrijving: Vul een omschrijving in. Deze is voor elke werkopdracht zichtbaar in het overzicht 'Werkzaamheden factureren'.
  • Door
  • Datum: Kies een datum.
  • Uren: Vul het aantal uren in (of minuten of dagen).
    Van - tot is een rekenhulpmiddel (voorbeeld: 09:00 – 11:45 is 2.75 uur of 165 minuten).
  • Dossier:
  • Relatie: Kies een relatie door op het vergrootglas te klikken.
    Maak indien nodig eerst de relatie aan.
    Als je geen relatie hebt gekozen kun je de werkopdracht alleen terugvinden onder Overzicht -> Werkzaamheden onder “(geen relatie)”.
    Klik dan op het pijltje voor de Werkopdracht (>) om alsnog een relatie te kiezen.
  • Document: Het bijvoegen van een document is optioneel en wordt alleen bij de betreffende werkopdracht gevoegd, niet bij de uiteindelijke factuur.
  • Van mijn computer
  • Notities:
  • Tags