UBL-leveranciers uitnodigingen (backoffice portaal)

Wanneer een portaal is aangemeld voor het automatisch ophalen van UBL facturen via InvoiceSharing moeten vanuit elk domein de leveranciers die UBL facturen kunnen aanleveren nog worden uitgenodigd. Hierdoor wordt er namelijk een link gelegd tussen Yuki en deze UBL-leveranciers.

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'UBL-leveranciers uitnodigingen' om een overzicht te bekijken van de status van de uitnodigingen van de UBL-leveranciers.

LET OP!
Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan het overzicht van de UBL-leveranciers uitnodigingen bekijken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Linksboven in je scherm kun je zoeken op de naam van een domein.

In dit overzicht zie je per domein de status van de uitnodigingen:
  • Niet uitgenodigd
  • Uitgenodigd
  • Geaccepteerd
  • Geweigerd.

Om de status van de uitnodigingen van elke administratie in een domein per leverancier te bekijken klik je achter het domein op het aantal in de desbetreffende kolom.

Het volgende scherm wordt geopend:

Linksboven in je scherm kun je zoeken op de naam van de leverancier.

Dit overzicht kan worden gefilterd op de status van een uitnodiging:
  • Niet uitgenodigd
  • Uitgenodigd
  • Geaccepteerd
  • Geweigerd.