Triodos bank exportbestanden

In Yuki is het mogelijk om bankafschriften van de Triodos bank als een elektronisch bankbestand te importeren. Je Triodos bank transacties moet je in Yuki aanleveren in CSV formaat of MT940 formaat (unstructured).

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van de Triodos bank kunt downloaden voor je zakelijke rekening:

• Je logt in op Interbankieren bij de Triodos bank (https://bankieren.triodos.nl/ib-seam/login.seam?locale=nl_NL)

• Klik op 'Overzichten' en vervolgens direct op 'Downloaden'

• Selecteer 'Zoekopdracht' op basis waarvan je transacties wilt downloaden
  • Selecteer de zakelijke rekening
  • Selecteer de begin- en de einddatum van de periode waarover je de transacties wilt downloaden
  • Selecteer het download formaat 'CSV' of 'MT940 (unstructured)'
  • Klik op de knop 'Downloaden'
  • Klik op de knop 'Herladen'
    Je vindt je download nu in het overzicht van aangevraagde downloads van de afgelopen twee weken.
  • Klik op het download icoontje om het gedownloade bestand op te halen
  • Je kunt het bestand nu opslaan.
    Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.

Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het upload in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.