Top leveranciers (backoffice portaal)

In het Yuki backoffice portaal is een overzicht beschikbaar waarmee je gericht de automatiseringsgraad kunt verhogen. Het overzicht geeft een telling van het aantal ontvangen facturen per leverancier aan en of er al centrale verwerkingsregels (op portaalniveau) aanwezig zijn. De lijst is zichtbaar voor gebruikers met de rol 'Portaalbeheerder'.

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'Top leveranciers' om een overzicht te bekijken van de verwerkte documenten per leverancier in het portaal.

In deze lijst vind je de de top 100 van de meest voorkomende leveranciers.

In de kolommen 'Document'  en 'Regel' kun je aan het groene vinkje of het rode kruisje zien of er centrale verwerkingsregels voor de leverancier aanwezig zijn.

In de kolom 'UBLSupport' kun je zien of de leverancier de inkoopfacturen in het UBL formaat aanlevert. Wanneer dit het geval is kunnen er ook verwerkingsregels op regelniveau worden aangemaakt.

Om te bekijken hoeveel documenten van een leverancier per domein zijn aangeleverd klik je op het aantal in de kolom 'Aantal'.

LET OP!
Maak centrale herkenningsregels aan of meld je aan voor UBL facturen wanneer een leverancier een groot aantal facturen in een domein aanlevert.

Klik op > voor de naam van de leverancier om de aanwezige verwerkingsregels te bekijken.

In dit scherm kun je direct een centrale verwerkingsregel op document- of regelniveau (indien UBLSupport) aanmaken door te klikken op de knop 'Document' of 'Regel'.

Lees meer over het aanmaken van centrale herkenningsregels op de helppagina Verwerkingsregels (backoffice portaal).