Taken koppelen aan dossier

Een taak kun je in Yuki koppelen aan een dossier:
  • vanuit de geopende taak in de module 'Agenda'

Koppelen vanuit geopende taak

Wanneer je vanuit de agenda in het overzicht 'Taken' een taak opent door te klikken op > voor de desbetreffende taak kun je de taak koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om deze taak aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop 'Bewaren' wordt de taak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde taak in dossier

Je vindt de taak in het dossier terug onder de koppelingen van het dossier én op het tabblad 'Totaaloverzicht'.

Koppelingen

Totaaloverzicht