Standaardwaarden (Relatiebeheer)

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle lokale verwerkingsregels die in één of meer administraties voor relaties zijn vastgelegd.

Om de verwerkingsregels van een domein te bekijken open je de module 'Relatiebeheer' en klik je links in je scherm op  'Standaardwaarden'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe verwerkingsregel voor een document aan te maken klik je linksboven in je scherm op de knop 'Document'. Voor het aanmaken van een verwerkingsregel op regelniveau (opsplitsen UBL factuur in aantal factuurregels) klik je op de knop 'Regel'.

Je kunt een verwerkingsregel altijd wijzigen, verwijderen of kopiëren door te klikken op > voor de verwerkingsregel.

Je kunt de getoonde verwerkingsregels filteren op:
  • Inkoopfactuur
  • Verkoopfactuur
  • Yuki verkoopfactuur.

Daarnaast kun je In het Zoekveld zoeken naar een verwerkingsregel op Relatie.