Scan/upload batches

In Yuki kun je documenten aanleveren door deze te scannen, uploaden, syncen of mailen. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde documenten te genereren d.m.v. een Webservice.

In dit overzicht zie je wanneer welke gebruiker een aantal documenten (batch) heeft aangeleverd en wat de huidige status van die documenten is.

Open de module 'Archief' en klik vervolgens links in je scherm op 'San/upload batches'.

In de kolom 'Type' zie je op welke manier de documenten zijn aangeleverd:

Scannen
  Uploaden
  Mail
  Webservice

Om een batch in detail te bekijken klik je op > voor de batchregel of op de datum. Je kunt in deze detailweergave  geselecteerde documenten in een ordner plaatsen, samenvoegen tot een bundel of verwijderen.

Daarnaast kun je de batches bekijken van alle gebruikers met toegang tot je domein of alleen de batches van een specifieke gebruiker.

De batches kunnen ook worden bekeken in de Document(en) weergave. Hiervoor selecteer je de weergave linksboven in je scherm.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bovenin je scherm zie je de volgende knoppen:

Verander van schermweergave: Batches, Document(en) of Pagina's.
  Bekijk alle documenten, alleen de documenten in behandeling of afgehandelde documenten.
  Lijstweergave (details) van documenten.
  Bekijk de documenten als thumbnails (zie bovenstaande afbeelding).
  Bepaal de grootte van de thumbnails in je scherm: Standaard, Klein, Groot of Extra Groot.
  Sorteer de documenten op Datum of Naam.
  Zoek naar bepaalde documenten.
  Bekijk documenten van een bepaalde administratie of van het gehele domein.

Daarnaast kun je de aangeleverde documenten van een jaar, half jaar, kwartaal of maand opvragen.

Onder elk aangeleverd document zie je de volgende knoppen:

Bewerk, verwijder of draai het document naar links of naar rechts.