Saldilijst klanten

In Yuki kun je een overzicht bekijken waarin per klant het openstaande bedrag van de nog onbetaalde facturen wordt getoond.

Open de module 'Verkoop' en klik links in je scherm op 'Saldilijst'. Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt desgewenst de getoonde kolommen in het overzicht aanpassen.
Daarnaast kunnen de kolommen in het overzicht aflopend of oplopend worden gesorteerd.

In het zoekveld kan worden gezocht naar een klant op basis van (een deel van) de naam.