Relaties koppelen aan dossier

Elke relatie kun je in Yuki koppelen aan een dossier:
  • vanuit de geopende relatiekaart in de module 'Relatiebeheer'

Koppelen vanuit geopende relatiekaart

Wanneer je vanuit een geopende relatiekaart linksboven in je scherm op de knop 'Bewerken' klikt, kun je het document koppelen aan een dossier.

Open het tabblad 'Extra', klik vervolgens op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om deze  relatie aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop 'Bewaren' wordt de taak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde relatie in dossier

Je vindt de relatie in het dossier terug onder de koppelingen van het dossier én op het tabblad 'Totaaloverzicht'.

Koppelingen

Totaaloverzicht