Recent aangemaakt

In Yuki kun je een overzicht bekijken van relaties die je onlangs nog hebt aangemaakt. Dit is handig als je nogmaals een relatie wilt opvragen.

Open de module 'Relatiebeheer' en klik vervolgens links in je scherm op 'Recent aangemaakt'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak een nieuwe relatie aan (bedrijf of persoon).
  2. Toon alleen de actieve, de inactieve óf alle relaties.
  3. Maak hier een keuze waarop je de relaties wilt filteren: alle getoonde adresgegevens, Naam, Plaats, Postcode, Tag, E-mailadres, Website, Telefoon, Relatiecode, KvK-nummer, Btw-nummer, Bankrekening of Leveranciers code.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  4. Toon alle adressen.
  5. Toon alleen de adressen in mijn adresboek.
  6. Toon de lijstweergave.
  7. Toon de lijst als visitekaartjes.
  8. Tag cloud.
  9. Toon extra filters om de relaties te groeperen.

Met boekingen op rekening: in het zoekvenster kun je een grootboekrekening ingeven, Yuki zal de relaties tonen die boekingen hebben op de desbetreffende grootboekrekening.
    Met verkoopfacturen: Yuki laat de relaties zien waaraan verkoopfacturen zijn gekoppeld.
    Met inkoopfacturen: Yuki toont de relaties waaraan inkoopfacturen zijn gekoppeld.
    Met verkoopartikel: als je in het zoekvenster een verkoopartikel ingeeft, toont Yuki  de relaties waaraan het desbetreffende verkoopartikel geleverd is.

10. Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan.
  11. Open de recent aangemaakte relaties als PDF-document dat je vervolgens kunt downloaden en/of afdrukken.
  12. Download de getoonde recent aangemaakte relaties als CSV bestand (Excel).

Door bovenin je scherm op een letter van het alfabet te klikken worden alle relaties getoond waarvan de naam met de desbetreffende letter begint.

Alle kolommen, behalve de kolom 'Website', kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Om een relatie te openen en/of te wijzigen klik je op > voor de relatie.