Proefdomein

Voor een Yuki Partner is het mogelijk om bij Yuki support een link aan te vragen die je kunt plaatsen op je site. Hier kan de nieuwe (potentiële) klant zijn gegevens invoeren en vervolgens zal er een proefdomein in het partnerportaal worden aangemaakt.

Wanneer op de link wordt geklikt zal het volgende scherm worden geopend:

Na het klikken op de knop 'Aanmelden' zullen achtereenvolgens de volgende schermen worden getoond:

De nieuwe gebruiker kan nu door op de knop 'Start' te klikken direct gebruikmaken van zijn domein.
Het domein zal worden geopend met de volgende popup:

Wanneer de gebruiker op de knop 'Activeer later' klikt zal het domein de status 'proef' behouden. In dat geval zal het domein na 30 dagen automatisch beëindigd worden.
De activering kan ook via de 'mijn domein' pagina worden gedaan, of natuurlijk door de backoffice van het kantoor.

Wat gebeurt er in het portaal:

Wanneer je in je domeinen lijst kijkt en selecteert op de aanmaakdatum zie je de laatst aangemaakte (proef) domeinen staan wanneer je het domein opent en je naar 'Mijn domein' gaat, vind je daar de gegevens van de (potentiële) klant zodat je verdere actie kunt ondernemen.

LET OP!
De link voor het automatisch aanmaken van proefdomeinen is een 'open link'. Wanneer je deze link direct op je internet site plaatst en iemand de link meerdere keren gebruikt zullen er ook meerdere proefdomeinen worden aangemaakt.
Wanneer je gebruik gaat maken van deze link verdient het dan ook de voorkeur om deze achter een aanmeld veld te plaatsen om misbruik te voorkomen.

Neem contact op met support@yuki.nl om jouw portaal link aan te vragen!