Proefdomein

Voor Yuki Software Partners is het mogelijk om bij Yuki support een link aan te vragen welke je kunt plaatsen op je site
hier kan de nieuwe (potentiële) klant zijn gegevens invoeren, en vervolgens zal er een proefdomein in het partnerportaal worden aangemaakt.

Wanneer op de link wordt geklikt zal onderstaande frame op een nieuwe pagina openen.

Nadat er op aanmelden wordt geklikt zullen de volgende schermen worden getoond.

En vervolgens..

De nieuwe gebruiker kan nu door op de startknop te klikken direct gebruikmaken van zijn domein.
Het domein zal openen met de volgende popup:

Wanneer de gebruiker op Activeer later klinkt zal het domein de status 'proef' behouden in dit geval zal het domein na 30 dagen automatisch beëindigt worden.
De activering kan ook via de 'mijn domein' pagina worden gedaan, of natuurlijk door de backoffice van het kantoor.

Wat gebeurt er in het portaal:

Wanneer je in je domeinen lijst kijkt en selecteert op de aanmaakdatum zie je de laatst aangemaakte (proef) domeinen staan wanneer je het domein opent en je naar 'Mijn domein' gaat, vind je daar de gegevens van de (potentiële) klant.
zodat je verdere actie kunt ondernemen.

Let op!
De link voor het automatisch aanmaken van proefdomeinen is een "open link" dat wil zeggen dat als je deze direct op je internet site plaatst en iemand de link meerdere keren gebruikt er ook meerdere proefdomeinen zullen worden aangemaakt.
Wanneer je gebruik gaat maken van deze link verdient het dan ook de voorkeur om deze achter een aanmeld veld te plaatsen om misbruik te voorkomen.

Neem contact op met support@yuki.nl om jouw portaal link aan te vragen!