Productiviteit (backoffice portaal)

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan hier een management overzicht bekijken aangaande de productiviteit van de medewerkers in het portaal. Er worden statistieken bijgehouden van bijvoorbeeld het aantal verwerkte transacties per dag, medewerker, documentsoort, domein etc.
Daarnaast kun je ook zien welke medewerker de meeste backoffice vragen heeft beantwoord, de meeste transacties handmatig heeft gematcht of de meest succesvolle herkenningsregels met automatische afhandeling heeft aangemaakt.

LET OP!
De klant kan in zijn of haar eigen domein (in de module Yuki Postbus) een specificatie van de facturabele verwerkte transacties bekijken. Hier worden de totale transacties van de factuur opgesplitst getoond naar documenttype.

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'Productiviteit' om een overzicht te bekijken van het aantal verwerkte transacties in de domeinen van het portaal.

LET OP!
Een persoonlijk overzicht van de productiviteit kan door een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' worden geopend door vanuit deze desktop te klikken op het kengetal 'Productiviteit' bovenin je scherm.

Het volgende scherm wordt geopend:

Dit overzicht van verwerkte transacties kan op een aantal verschillende manieren worden gefilterd:
  • Alle administraties of alleen het (sub)portaal met de domeinen waarvan je de verwerkte transacties wilt bekijken.
  • Per dag, week of maand
  • Specifieke maand
  • Per domein, werknemer of document type

LET OP!
    Wanneer je filtert op 'Werknemer' kun je door te klikken op het aantal transacties een overzicht bekijken van de backoffice werkzaamheid van de werknemers.

• Alle verwerkte transacties, data-entry voltooid, beantwoorde backoffice vragen, handmatige matching of automatisch verwerkt via herkenningsregels
  • Alle documentsoorten of één van de hieronder getoonde documentsoorten:

LET OP!
De hierboven onderstreepte filters verfijnen elkaar en werken als een EN en niet als een OF.

De zoekbalk kun je gebruiken om domeinen of werknemers te zoeken en vervolgens te openen.