Overzichten dossiers

In Yuki kun je een aantal overzichten van dossiers bekijken die in feite dezelfde lijst tonen maar met een ander filter. De volgende overzichten van dossiers zijn aanwezig:
  • Lopende dossiers
  • Mijn dossiers
  • Alle dossiers
  • Recent bekeken.

Lopende dossiers zijn dossiers zonder een einddatum of waarvan de einddatum in de toekomst ligt.

LET OP!
Elke gebruiker kan alleen de dossiers bekijken waartoe hij of zij toegang heeft.

Open de module 'Dossiers' en klik vervolgens links in je scherm op 'Lopende dossiers', 'Mijn dossiers', 'Alle dossiers' of 'Recent bekeken'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om de gegevens en koppelingen van een specifiek dossier te bekijken klik je op de naam van het dossier of op > voor het dossier.

Bovenin je scherm vind je de volgende knoppen:
  1. Maak een nieuw dossier aan.
  2. Maak hier een keuze waarop je de dossiers wilt filteren: Lopende dossiers, Mijn lopende dossiers, Alle dossiers, Mijn dossiers of Recent bekeken dossiers.
  3. Lijstweergave (details) van dossiers.
  4. Dossierkast

Klik op een lade van de dossierkast om een overzicht te openen van alle dossiers waarvan de naam met een bepaalde letter begint.

5. Tag cloud
  6. Zoek een dossier op de naam of de code van de het dossier.
  7. Maak hier een keuze waarop je de dossiers wilt filteren: Einddatum of Begindatum.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in:
    =   Eind- of begindatum is hetzelfde als de geselecteerde datum
    <=  Eind- of begindatum is hetzelfde als of ligt voor de geselecteerde datum
    >=  Eind- of begindatum is hetzelfde als of ligt na de geselecteerde datum.
    Selecteer de datum in de kalender.
  8. Bekijk de dossiers van een bepaalde administratie of van alle administraties in het domein.
  9. Zet automatisch toewijzen aan voor deze dossiers (met een code van tenminste 6 tekens)
  10. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  11. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand (Excel).

Alle kolommen in de verschillende overzichten kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.