Tussenrekeningen

Een tussenrekening is een rekening waarop tijdelijk een transactie wordt geboekt die altijd moet worden gevolgd door een tegenboeking. Op het eind van het boekjaar moet het saldo op alle tussenrekeningen (23...) op nul staan.

In dit overzicht wordt per administratie een totaaloverzicht gegeven van alle openstaande transacties op de volgende tussenrekeningen:
  • Betalingen onderweg (interne overboekingen)
  • Tussenrekening pinbetalingen
  • Tussenrekening creditcardbetalingen
  • Tussenrekening iDEAL betalingen
  • Tussenrekening online betalingen.
Klik op > voor de desbetreffende tussenrekening om de openstaande transacties te matchen met de verwachte transacties (tegenboeking). Hiervoor gebruik je de knop 'Koppelen'.

Om een lijst te openen met historische overboekingen klik je op de knop 'Historie'.

Om het overzicht per tussenrekening of van een andere administratie te bekijken selecteer je rechtsboven in de beide dropdown menu's de juiste optie.