Onderweg (incasseren)

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen waarvan de incasso nog onderweg is. Dit zijn facturen die zijn opgenomen in een onverdicht SEPA incassobestand of een concept SEPA incassobestand. Deze moeten nog worden gematcht met een incasso in Yuki.

Open de module 'Verkoop' en en klik links in je scherm onder de kop 'Factureren' op 'incasseren'. Klik vervolgens links in je scherm op 'Onderweg'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Relatie, Factuurnummer, Artikel, Tag, Dossier of Maximum bedrag.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  2. Selecteer hier de periode waarvan je de facturen wilt bekijken.
  3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.
  4. Zet de geselecteerde verkoopfacturen opnieuw op te incasseren. Deze facturen kunnen via het overzicht 'Nog te incasseren' worden bekeken.
  5. Zet de geselecteerde verkoopfacturen in behandeling. Deze facturen kunnen via het overzicht 'In behandeling' worden bekeken en 'behandeld'.
  6. Selecteer het overzicht van de facturen van de juiste administratie.
  7. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  8. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand (Excel).