Nmbrs® instellingen (domein)

Nmbrs® is geïntegreerd met Yuki. Door de koppeling met Nmbrs® is het mogelijk de loonstroken, journaalposten en  loonaangifte uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in Yuki te plaatsen.

Yuki partners kunnen bij Yuki kenbaar maken dat ze gebruik willen maken van de Nmbrs® koppeling. Yuki verwerkt dit vervolgens in het contract van de partner waarna de koppeling met Nmbrs® in het portaal direct mogelijk is.

LET OP!

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' kan afwijkende Nmbrs® instellingen op domein- en administratieniveau opslaan.

Doorloop de volgende stappen om de afwijkende Nmbrs® instellingen op te slaan:
  • Open het domein vanuit het backoffice portaal door te klikken op de tegel 'Domeinen'.
  • Klik op de naam van het domein.
  • Open de module 'Personeel'.

• Klik links in je scherm op 'Nmbrs service'.

• Klik rechtsboven in je scherm op de knop 'Instellingen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Voor het domein worden standaard de Nmbrs® instellingen van het portaal overgenomen.

De instellingen die voor het domein worden ingevoerd gelden automatisch voor alle administraties met een actief salarisadministratie contract.

Om afwijkende Nmbrs® instellingen voor het domein en/of de administratie(s) in te voeren klik je linksboven in je scherm op de knop 'Bewerken' en vul je de correcte instellingen in.

Credentials

Hier voer je de gebruikersnaam en het API Token in.

Automatische import van salarisdocumenten

• Salarisstroken automatisch importeren
  • Journaalposten automatisch importeren
  • Loonaangifte automatisch importeren
  • Eerste dag van huidige maand vanaf wanneer salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag]
  • Laatste dag van de huidige maand waarop salarisdocumenten automatisch geïmporteerd worden [dag].

LET OP!
Voor een administratie zonder een actief salarisadministratie contract kunnen er geen Nmbrs® instellingen worden ingevoerd.