Niet gekoppeld (dossiers)

Koppelen vanuit startscherm van het dossier

Je kunt ook vanuit het startscherm van een dossier documenten en transacties aan het dossier koppelen:

Links in je scherm klik je onder de kop 'Acties' op de link 'Niet gekoppeld'.
In het nu geopende scherm vind je alle nog te koppelen documenten en transacties.

Via het pulldown menu bovenin je scherm kun je de gewenste lijst selecteren:
  • Bruto marge: genereert een lijst van alle omzet en kostprijs van de omzet gerelateerde regels.
  • Omzet en kosten: breid deze lijst uit met bedrijfslasten gerelateerde rekeningen
  • Alle: genereert een lijst met alle transacties die je kunt koppelen.

Rechts naast de nog niet gekoppelde regels vind je het icoon 'Documenten koppelen', door hierop te klikken toont Yuki de lijst van de lopende dossiers. Om de transactie te koppelen selecteer je één van de dossiers.

Met het icoon 'Transacties koppelen/bewerken' rechts naast het icoon 'Documenten koppelen' kun je de transactieregel aan een ander dossier koppelen.

Vanuit deze lijst zijn een groot aantal transacties te koppelen, echter om de lijst niet eindeloos lang te maken kun je transacties welke niet in de lijst worden getoond via het grootboek koppelen aan dossiers.
Voor een uitgebreide omschrijving van hoe je vanuit het grootboek transacties koppelt zie Dossiers op regelniveau.