MultiSafepay mutaties opvragen

In Yuki is het mogelijk om gegevens van MultiSafepay elektronisch in te lezen.

In Yuki komen MultiSafepay rekeningen in een aparte groep voor Online betalingsproviders te staan.

Je MultiSafepay transacties moet je in Yuki aanleveren in MT940 formaat.

Hieronder wordt beschreven op welke manier je MultiSafepay bestanden kunt downloaden.

MultiSafepay zakelijk

• Je logt in op MultiSafepay Control

• Ga naar 'Rapportage' en klik vervolgens op 'Financiële export'
  • Selecteer de periode waarvan je de transacties wilt downloaden
  • Selecteer het export bestandsformaat 'MT940'
  • Selecteer de valuta die vermeld dienen te worden
  • Klik vervolgens op de knop 'Rapportage genereren' om het bestand te downloaden.

Hierna kun je het gedownloade bestand aanbieden aan Yuki waarna dit verwerkt zal worden.