Monitor (backoffice portaal)

In de monitor van het portaal worden een aantal statistieken getoond nl.:
  • de workflow verdeeld over GISTEREN, VANDAAG en MORGEN
  • score van de (klant)tevredenheid
  • score van de tijdigheid van de verwerking
  • het aantal administraties
  • de historie van de verwerkte workflow in een staafdiagram.
 Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'Monitor' om een overzicht te bekijken van de te verwerken workflow in de domeinen van het (sub)portaal.

LET OP!
De monitor kan ook worden geopend door vanuit de desktop te klikken op de tegel 'Workflow' en vervolgens linksboven in je scherm te klikken op de knop 'Toon de backoffice monitor'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bovenin wordt jouw workflow getoond (of die van het kantoor als je portaalbeheerder bent) verdeeld over GISTEREN, VANDAAG en MORGEN.  Deze verdeling is gebaseerd op de ideale belofte naar je klant dat alles binnen 24 uur geboekt wordt. De berekening gaat ervan uit dat alle documenten en transacties die vandaag vóór 12 uur zijn binnengekomen nog vandaag verwerkt moeten worden en alle documenten na 12 uur morgen verwerkt moeten worden. GISTEREN toont dus alle openstaande transacties in je workflow die gisteren (of de dagen ervoor) afgehandeld hadden moeten zijn. VANDAAG is inclusief de transacties van GISTEREN en MORGEN is alvast informatie over wat je morgen te doen staat. Hoe je hier mee omgaat is natuurlijk afhankelijk van de belofte die het kantoor doet aan de klant.

Linksonder zie je de scores van de tevredenheid, de tijdigheid van de verwerking en het aantal administraties.

Er kan worden doorgeklikt naar:
  • de transacties van gisteren, vandaag en morgen
  • de vragen die vandaag beantwoord moeten worden
  • de tevredenheid.

Rechtsonder zie je de historie van de verwerkte workflow in een staafdiagram.
Door met je muis over de grafiek te bewegen kun je van een specifieke maand het aantal transacties bekijken dat enerzijds automatisch of handmatig door Yuki is verwerkt en anderzijds automatisch of handmatig door partners is verwerkt. Dit aantal transacties wordt omkaderd in de grafiek of onderin de grafiek in de legenda getoond.

Door in de legenda op het woord of het staafdiagram voor het woord te klikken, wordt het corresponderende deel van de grafiek onzichtbaar gemaakt.