Mollie facturen importeren (pilot fase)

De inkoopfacturen van Mollie moeten natuurlijk ook in je administratie in Yuki terecht komen.

Bij je account in Mollie staat aan het begin van elke maand een factuur voor je klaar met de transactiekosten van de vorige maand. Het bijgeleverde rapport bevat een specificatie van de ontvangsten van debiteuren en uitbetalingen naar je betaalrekening.

Na de synchronisatie met Mollie staan de beschikbare Mollie facturen klaar in je administratie om te worden geïmporteerd. Je bepaalt zelf op welk moment je je account bij Mollie synchroniseert met je administratie in Yuki.

De geïmporteerde Mollie facturen worden vervolgens in Yuki automatisch gematcht met de gespecificeerde (transactie)kosten in de Mollie bankafschriften.

Open de module 'Bank' en open je zakelijke Mollie bankrekening. Klik vervolgens op de knop 'Synchroniseer Mollie' om de Mollie facturen beschikbaar te maken voor import in je administratie.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier zie je rechts in je scherm alle Mollie facturen die op dit moment beschikbaar zijn om te worden geïmporteerd in Yuki. Klik voor alle zekerheid altijd even op de knop 'Verversen' om ervoor te zorgen dat de lijst met beschikbare facturen up-to-date is.

Om alleen de geselecteerde facturen of alle facturen te importeren, klik je respectievelijk op de knop 'Importeer geselecteerde facturen' of 'Importeer alle facturen'.

De geïmporteerde Mollie facturen vind je terug bij de inkoopfacturen in de module 'Inkoop' en natuurlijk bij de crediteur Mollie.