Mollie betaallink aan factuur lay-out toevoegen (pilot fase)

Nadat je je Mollie account hebt gekoppeld met je administratie in Yuki kun je de betaallink toevoegen aan de tekst van de e-mails waarmee je je verkoopfacturen verstuurd naar je klanten.

Om de betaallink toe te voegen aan de e-mail tekst pas je de factuur lay-out aan die je gebruikt bij het aanmaken van je verkoopfacturen.


Factuur lay-out aanpassen


Open de module 'Verkoop', klik op 'Factuurinstellingen' en vervolgens op het tabblad 'Lay-outs'. Het volgende scherm wordt geopend:
Om een bestaande factuur lay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuur lay-out. 

Je kunt natuurlijk ook een nieuwe factuur lay-out aanmaken waarbij uit de naam blijkt dat deze factuur lay-out een betaallink naar Mollie bevat, bijvoorbeeld 'Mollie betaallink'.


LET OP!

Wanneer je bij 'Factuurinstellingen' in het veld 'Verkoopfactuur lay-out' de desbetreffende factuur lay-out selecteert, worden alle e-mails met verkoopfacturen standaard verstuurd met een toegevoegde betaallink.


Om de betaallink aan de e-mail tekst van verkoopfacturen toe te voegen neem je vervolgens de placeholder [PublicLink] op.
Alle verkoopfacturen die vanaf dit moment worden aangemaakt op basis van de desbetreffende factuur lay-out  bevatten nu in de tekst van de e-mail de betaallink waarmee de verkoopfacturen door je klanten via Mollie kunnen worden voldaan.Zie ook: