Mollie bankafschriften importeren (pilot versie)

De betalingen van je klanten die ontvangen worden in Mollie moeten natuurlijk ook in Yuki terecht komen. Bij je account in Mollie kun je aangeven van welke periode je de transacties (kosten van Mollie, uitbetalingen naar de betaalrekening en ontvangsten van debiteuren) door Mollie wilt laten klaarzetten in een bankafschrift.

Je kunt kiezen uit de volgende uitbetaalfrequenties:

• elke werkdag
  • één keer per maand (1e werkdag van de maand)
  • twee keer per maand (1e en 15e van de maand)
  • één keer per week, op een zelf gekozen werkdag
  •  twee keer per week (dinsdag en vrijdag plus altijd op de eerste werkdag van de maand).

Afhankelijk van de uitbetaalfrequentie die je hebt ingesteld bepaal je op welk moment je je account bij Mollie synchroniseert met je administratie in Yuki. Na de synchronisatie staan de beschikbare Mollie bankafschriften klaar in je administratie om te worden geïmporteerd.

Open de module 'Bank' en open je zakelijke Mollie bankrekening. Klik vervolgens op de knop Synchroniseer Mollie' om de Mollie bankschriften beschikbaar te maken voor import in je administratie.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier zie je alle Mollie bankafschriften die op dit moment beschikbaar zijn om te worden geïmporteerd in Yuki . Klik voor alle zekerheid altijd even op de knop 'Verversen' om ervoor te zorgen dat de lijst met beschikbare bankafschriften up-to-date is.

Om alle of alleen de geselecteerde bankafschriften te importeren, klik je respectievelijk op de knop 'Importeer alle bankafschriften' of 'Importeer geselecteerde bankafschriften'.

De Mollie transacties kunnen vervolgens in Yuki worden verwerkt.