Meer administraties aan domein toevoegen

Bij het aanmaken van een domein aan het portaal wordt er ook meteen een administratie aangemaakt. Binnen een domein kan een ondernemer natuurlijk meer dan één administratie willen voeren.

Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een holding en één of meer werkmaatschappijen etc.

Een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie'  kan een nieuwe administratie toevoegen aan het domein.

Een nieuwe administratie kan worden toegevoegd vanuit twee plaatsen in het domein:

• open de module 'Adresboeken klik vervolgens op het icoon 'Administraties'

• Open het desbetreffende domein,  klik linksboven in je scherm op het bedrijfslogo en vervolgens op 'Mijn domein'.

In beide gevallen wordt het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop 'Administratieen voer vervolgens in het nu geopende scherm op alle tabbladen de gegevens (administratieprofiel) van de nieuwe administratie in.