Loonheffing

Hier vind je een lijst van alle aangiften loonheffing die in de administratie(s) handmatig zijn verwerkt of 'automatisch' gegenereerd en verwerkt zijn door de Yuki koppeling met Loket of Nmbrs® of de uitbesteding van de salarisverwerking bij Yuki.

Open de module 'Boekhouding' bovenin je scherm en klik vervolgens links in je scherm op 'Loonheffing'.

LET OP!
Wanneer je gebruik maakt van de betaallijst kun je een SEPA betaalbestand (indien geactiveerd) aanmaken waarmee de aangiften loonheffing kunnen worden betaald.

Je kunt hier aangeven van welke periode en/of welke administratie de aangiften loonheffing getoond moeten worden.

De aangiften loonheffing kunnen in het overzicht worden gesorteerd op datum, onderwerp, bedrag, betaald en te betalen door te klikken op de desbetreffende kolomkop. De sortering wordt met een pijltje naar boven of beneden aangeduid.

Het is altijd mogelijk om een nieuwe lege aangifte loonheffing aan te maken door linksboven in je scherm te klikken op de knop 'Nieuwe aangifte loonheffing aanmaken'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Voer hier het bedrag én de einddatum van de periode in waarover de nieuwe aangifte loonheffing gaat. Selecteer vervolgens de juiste administratie waarvoor je een aangifte loonheffing wilt genereren.

De getoonde kolommen in het overzicht van de aangiften loonheffing kun je aanpassen of standaardiseren door rechtsboven in je scherm te klikken op de knop 'Pas de getoonde kolommen aan'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Door te klikken op > voor een aangifte loonheffing of door op het onderwerp van de aangifte loonheffing te klikken wordt de desbetreffende aangifte loonheffing geopend.