Kwaliteitsmonitor (backoffice portaal)

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'Kwaliteit' om een overzicht te bekijken van de cijfers (scores) van alle door de kwaliteitsmonitor uitgevoerde controles van de domeinen en hun administratie(s).

Het volgende scherm wordt geopend:

Rechtsboven in je scherm geef je aan of je de kwaliteitsmonitor van alle administraties of alleen de administraties van een bepaald portaal wilt zien.

Op de getoonde gegevens in deze lijst kunnen verschillende filters worden toegepast:
  • Administraties: Toon alle administraties, de administraties waar je de controller voor bent, de administraties van een bepaalde persoon (gebruiker met toegang tot het portaal) of de administraties waar je de accountmanager voor bent.
  • Workflow: Toon alle administraties met achterstallige controles, in de huidige maand uit te voeren controles door de accountant of alle vastgelegde controles door de accountant.
  • Cijfer: Toon de cijfers (scores) van alle kwaliteitsmonitoren of alleen de administraties met een perfect, goed of slecht cijfer van de kwaliteitsmonitor.
Rechtsboven in je scherm kun je zoeken naar administraties of domeinen om deze vervolgens direct te openen.

Door te klikken op een kolomkop kun je elke kolom, behalve de kolommen 'Notities' en 'Delta laatste controle', desgewenst in omgekeerde volgorde sorteren.

LET OP!
De kolom 'Delta laatste controle' geeft het verschil in punten aan tussen de huidige score van de kwaliteitsmonitor en de score van de laatste vastgelegde controle door de accountant.

Klik op > voor de naam van een domein om de kwaliteitsmonitor van het domein en de bijbehorende administratie(s) te bekijken.

Backoffice monitor

Om de backoffice monitor (lees kwaliteitsmonitor) te bekijken klik je linksboven in je scherm op de knop 'Toon de backoffice monitor'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Rechtsboven geef je aan of je de kwaliteitsmonitor van alle administraties of alleen van de administraties van een bepaald portaal wilt zien.

Achterstallig: het aantal achterstallige maandelijkse controles.
Deze maand: het aantal in deze maand uit te voeren maandelijkse controles door de accountant.
Volgende maand: het aantal in de volgende maand uit te voeren maandelijkse controles door de accountant.
Gemiddelde cijfer: het gemiddelde cijfer van de scores van de kwaliteitsmonitor.
Delta vorige maand: het verschil in punten tussen de huidige gemiddelde score en de gemiddelde score zoals gemeten op de laatste dag van de vorige maand.
% slechte cijfers: het percentage van slechte cijfers (scores). Een cijfer is slecht wanneer de score 5,9 of lager is.

Daaronder zie je de historie van de scores van de kwaliteitsmonitor in een staafdiagram.
Door met je muis over de grafiek te bewegen kun je van een specifieke maand het aantal administraties met een bepaalde score bekijken. Deze score en het bijbehorende aantal administraties worden omkaderd in de grafiek of rechts van de grafiek in de legenda getoond.

LET OP!
De kleur grijs geeft het aantal administraties aan zonder een score van de kwaliteitsmonitor m.a.w. er is nog geen maandelijkse controle door de accountant vastgelegd. In het bovenstaande voorbeeld waren er in december twee administraties zonder score.