Kwaliteitsmonitor: Personeel

Controle van personeel

De controle van de module Personeel bestaat uit de volgende zaken:
  • Ontbreken er declaraties en/of salarisstroken (betalingen zijn aanwezig)?

Klik op het onderdeel om de score daarvan tot in detail te bekijken.

In het geopende scherm van elke rubriek verschijnt, indien van toepassing, de knop 'Stuur deze lijst naar een gebruiker' wanneer er declaraties of salarisstroken ontbreken. Klik op deze knop als je een gebruiker op basis van de gestuurde lijst wilt vragen om toelichting óf om de ontbrekende documenten te uploaden.

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de benodigde aanvullingen en/of correcties zijn uitgevoerd kun je vervolgens de score van de kwaliteitsmonitor updaten door linksboven in je scherm op de knop 'Verversen' te klikken.
Onder de score wordt nu de datum en het tijdstip weergegeven wanneer deze voor het laatst is ververst.

Ontbrekende declaraties en/of salarisstroken (betalingen zijn aanwezig)

Bij deze controle komen in de administratie alle betalingen (geboekt op RC Personeel) naar boven waarvan de declaraties en/of de salarisstroken van de werknemers nog niet verwerkt zijn.

ACTIE!
Doorloop de bovenstaande lijst met betalingen en zorg ervoor dat alle ontbrekende declaraties en salarisstroken worden aangeleverd of digitaal worden aangemaakt in de administratie.