Kwaliteitsmonitor (betaversie, nog niet beschikbaar)

Het Yuki-platform houdt voortdurend in de gaten of bepaalde onderdelen van de boekhouding van de administratie(s) in een domein compleet en correct zijn verwerkt.

De kwaliteit van deze onderdelen wordt gemeten op basis van een aantal controles die elke nacht automatisch worden uitgevoerd. Alle controles worden uitgevoerd vanaf de datum dat een boekjaar in een administratie is afgesloten tot aan de laatste dag van de vorige maand.

De score van deze controles wordt als een totaalcijfer voor het gehele domein weergegeven in de kwaliteitsmonitor.
Om de samenstelling van dit totaalcijfer per administratie tot in detail te bekijken klik je links in het scherm op het 'grote' cijfer.

Daarnaast kan er in het beginscherm van een domein per bedrijf (administratie) worden bekeken wat het actuele cijfer is voor de kwaliteit en eventuele notities die daarbij zijn vastgelegd.

PLAATJE

In elke administratie wordt de kwaliteit van de volgende onderdelen d.m.v. de controles gemeten:

Om een verslag toe te voegen over de controle van de administratie klik je op de knop 'Voeg een verslag toe'.  In het tekstveld beschrijf je de huidige status van  de kwaliteit van de administratie.

Om de kwaliteit van de administratie te verbeteren open je de details van een bepaald onderdeel door op de naam daarvan te dubbelklikken en zorg je ervoor dat de benodigde aanvullingen en/of correcties worden uitgevoerd.

Om vervolgens de score van de kwaliteitsmonitor te updaten klik je in het onderdeel op de knop 'Verversen'.
Onder de score wordt nu de datum en het tijdstip weergegeven wanneer deze voor het laatst is ververst.