Knab bank exportbestanden

In Yuki is het mogelijk om een elektronisch bankbestand van Knab bank te importeren.

Je Knab banktransacties moet je in Yuki aanleveren in MT940 formaat.

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van de Knab bank kunt downloaden voor je zakelijke rekening.

• Je logt in op Internetbankieren bij de Knab bank
  • Selecteer de zakelijke bankrekening
  • Klik op 'Betalen' en klik vervolgens direct op 'Bij- en afschrijvingen'
  • Open het tabblad 'Boekhoudexport'
  • Selecteer de periode waarover je de transacties wilt downloaden: alle transacties van je betaalrekening sinds de laatste download óf een andere periode (voer een begin- en einddatum in)
  • Klik op de knop 'Download'.