Knab bank exportbestanden

In Yuki is het mogelijk om de bankschriften van de Knab bank als een elektronisch bankbestand te importeren. Je Knab banktransacties moet je in Yuki aanleveren in MT940 formaat.

Al je banktransacties kunnen ook volledig automatisch worden gedownload en vervolgens worden geüpload in je online boekhouding d.m.v. de Knab boekhoudkoppeling

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van de Knab bank kunt downloaden voor je zakelijke rekening:
  • Selecteer de zakelijke bankrekening
  • Klik op 'Betalen' en klik vervolgens direct op 'Bij- en afschrijvingen'
  • Open het tabblad 'Boekhoudexport'
  • Selecteer de periode waarover je de transacties wilt downloaden: alle transacties van je betaalrekening sinds de laatste download óf een andere periode (voer een begin- en einddatum in)
  • Het bestandsformaat is standaard 'MT940'
  • Klik op de knop 'Download'.
  • Je kunt het bestand nu opslaan.
    Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.
Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het upload in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.