Jaaropgaven importeren via Nmbrs koppeling

Voor klanten die gebruik maken van de Nmbrs koppeling in Yuki is het nu mogelijk om vanuit Nmbrs de jaaropgaven van alle werknemers te importeren.

Open de module 'Personeel' en klik vervolgens op ''Nmbrs service' linksonder in je scherm.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om de jaaropgaven van één of meer geselecteerde jaren te importeren klik je bovenin je scherm op de knop 'Importeer jaaropgaven'.

De volgende melding verschijnt in je scherm:

Klik op de knop 'Ok' zodat de jaaropgaven daadwerkelijk worden geïmporteerd. Linksboven in je scherm worden nu alle werknemers getoond waarvan de jaaropgaven zijn geïmporteerd.

Alle geïmporteerde jaaropgaven kun je terugvinden op het tabblad 'Salarisstroken' in de ordner 'Personeel'.

Een jaaropgave van een werknemer vind je terug via de relatiekaart van de werknemer door te klikken op de link 'HR documenten'.

Je kunt nu de jaaropgave van de desbetreffende werknemer bekijken.