Instellingen (backoffice portaal)

Yuki probeert het aantal instellingen beperkt te houden. De instellingen zijn zo veel mogelijk op één plaats samengebracht. Op portaalniveau kunnen een aantal instellingen worden vastgelegd die gelden voor alle domeinen in een portaal zoals steekproeven, tevredenheid, toegang voor gebruikers, centrale verwerkingsregels, koppelingen (Webservices, Rabobank RCM, Nmbrs en Loket) en goedkeuring van btw-aangiften.

LET OP!
Alleen een gebruiker met de rol 'Portaal beheerder' heeft toegang tot deze instellingen.

In je backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op 'Instellingen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Op portaalniveau kunnen de volgende instellingen worden vastgelegd: