Inkooplijst

In Yuki kun je een overzicht bekijken van de totale inkopen in een bepaalde periode per leverancier. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel zien wat je aan je top leverancier moet betalen.

De te betalen bedragen van alle in Yuki verwerkte inkoopfacturen komen in deze inkooplijst terecht.

Open de module 'Inkoop' en klik links in je scherm op 'Inkooplijst'.

Het volgende scherm wordt geopend:

In de inkooplijst kun je van één of alle administraties in een domein de totale inkopen per maand, kwartaal, half jaar of een jaar bekijken. Daarnaast kun je ook zelf een specifieke periode aangeven.

De inkooplijst kan worden gegroepeerd op relatie (leverancier) of op dossier.

In het zoekveld kan worden gezocht naar een relatie of een tag op basis van (een deel van) de naam.

Je kunt desgewenst de getoonde kolommen in het overzicht aanpassen.
Daarnaast kunnen de kolommen in het overzicht aflopend of oplopend worden gesorteerd.