Inkoopfacturen

In Yuki kun je een overzicht (met zoekfunctie) bekijken van alle inkoopfacturen. Je kunt zoeken op onderwerp, bedrag, factuurnummer etc. Tevens kun je o.a. filteren op alle inkoop creditfacturen, alle onbetaalde of deels betaalde facturen.

Open de module 'Inkoop' en klik links in je scherm op 'Inkoopfacturen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  2. Selecteer hier de periode waarvan je de inkoopfacturen wilt bekijken.
  3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde inkoopfactuur.
  4. Wissel tussen het overzicht van alle inkoopfacturen of alle inkoop creditfacturen.
  5. Selecteer het overzicht van alle inkoopfacturen van de juiste administratie.
  6. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  7. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand.