In behandeling

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen die in behandeling zijn gezet. Dit zijn facturen die nog niet zijn betaald of geïncasseerd en waar nog uitzoek- of navraagwerk voor moet worden gedaan.
Deze facturen kunnen weer worden vrijgegeven voor verzending naar je klanten.

Open de module 'Verkoop' en klik links in je scherm onder de kop 'Factureren' op 'In behandeling'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak een nieuwe verkoopfactuur aan.
  2. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Relatie, Factuurnummer, Artikel, Tag of Dossier.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  3. Filter hier de lijst van de facturen in behandeling op facturen die wel of niet worden geïncasseerd.
  4. Selecteer hier de periode waarvan je de facturen in behandeling wilt bekijken.
  5. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.
  6. Markeer de geselecteerde facturen als vrijgegeven.
  7. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren:
    - Nog niet ontvangen
    - Deels nog te ontvangen
    - Volledig ontvangen
    - Nog niet gefactureerd.
  8. Open een aparte knoppenbalk om handmatig een herinnering of aanmaning te versturen.
  9. Wissel tussen het overzicht van alle verkoopfacturen of alle verkoop creditfacturen in behandeling.
  10. Selecteer het overzicht van de facturen in behandeling van de juiste administratie.
  11. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  12. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand (Excel).