In behandeling (inkoop)

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle inkoopfacturen die in behandeling zijn gezet. Dit zijn facturen die nog niet zijn betaald of geïncasseerd en waar nog uitzoek- of navraagwerk voor moet worden gedaan.
Deze facturen kunnen weer worden vrijgegeven voor betaling.

LET OP!
Alleen de eigenaar van het domein (rol 'Directie') en gebruikers met de rol 'Directie' kunnen facturen weer vrijgeven voor betaling.

Open de module 'Inkoop' en klik links in je scherm onder de kop 'Bijzondere facturen' op 'In behandeling'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.

LET OP!
    Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kun je ook filteren op Valuta.

2. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde inkoopfactuur.
  3. Markeer de geselecteerde facturen als vrijgegeven. De facturen verdwijnen uit dit overzicht. In het overzicht 'Onbetaalde facturen' verdwijnt het witte handje achter de facturen.
  4. Wissel tussen het overzicht van alle inkoopfacturen of alle inkoop creditfacturen in behandeling.
  5. Selecteer het overzicht van de facturen in behandeling van de juiste administratie.
  6. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  7. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand (Excel).