Importprogramma slaat regel over

Achtergrond van deze Inconsistentie: Yuki slaat transacties van een bepaalde datum over als er op die datum en na die datum reeds transacties geimporteerd zijn.

• Bereken het verschil tussen eindsaldo en controle eindsaldo 842,90 - 816,61 = 26,29 euro, zoek via de zoekbalk of dit bedrag dubbel voorkomt en handel overeenkomstig.
  • Het eindsaldo op 11-07-2012 is 2430,51 euro.
  • Klik op de datum 23-08-2012 en je krijgt de geimporteerde transacties staan, open met de rechtermuis het bestand, dat rechts op het scherm staat.

• Vreemd het beginsaldo heeft als datum 10-07-2012 en op de eerste transactieregel staat de datum 02-07-2012 en het bedrag is 26,29 euro en dat lijkt verdacht veel op het verschil dat we berekend hebben
  • Transactie is dus niet verwerkt. Als er regels uit afschriften niet verwerkt worden, dan kun als je het afschrift opent onder 'Klik hier voor meer informatie' terugvinden om welke regels het gaat.

• Hoewel het geen duplicaat is, wordt hij wel in die lijst getoond, klik op de datum.
  • klik op importeren en klik daarna Afbeelding toevoegen om de inconsistentie opnieuw te laten berekenen.

Het resultaat mag er weer zijn, alles volledig zwart en geen inconsistentie meer.