Home‎ > ‎Partner portal‎ > ‎

Vragen beheer

Als Platform partner kun je vanuit dit scherm alle vragen beheren over alle administraties die je als accountant voor de klanten voert. Standaard wordt de lijst met vragen getoond die gesteld zijn door de klant en die door een van de kantoormedewerkers beantwoord moet worden. Door te klikken op een vraag wordt je direct door gekoppeld naar de administratie en het document of transactie waar de vraag over gesteld wordt. Bij het beantwoorden van de vraag wordt het dossier direct bijgewerkt en ontvangt de klant een e-mail. Je kunt instellen wie de diverse soorten berichten (e-mails) bij de klant ontvangt (berichten van Yuki).

Je kunt hier ook zien welke vragen door het kantoor gesteld zijn en bij de klant open staan.