Partner portal

Portal voor software partners

Yuki biedt haar volledige platform aan aan administratie- en accountantskantoren voor het voeren van de administraties van hun cliënten. Dit is het startscherm voor de medewerkers van het kantoor. Vanuit dit scherm worden alle dossiers beheerd, de back-office gevolgd, de workflow gemanaged en de administraties gevoerd. Deze kantoren hebben dus veel meer dan een boekhoudpakket ter beschikking. Zij bedienen hun klanten direct, innovatief en zonder betrokkenheid van Yuki.
Deze startpagina geeft toegang tot uitleg over schermen die uitsluitend voor Platform Partners beschikbaar zijn.

Uitleg over het portaal

Voor meer uitleg over bovenstaand scherm klik hier of bekijk de instructievideo. Start je met een nieuw portaal, volg dan eerst onderstaande stappen om gebruikers aan te maken, domeinen aan te maken, administraties in te richten en je klanten uit te nodigen op het platform.

De eerste stappen met Yuki
  1. Gebruikers binnen het kantoor aanmaken
  2. Domein aanmaken en instellen
  3. Administratie profiel bijwerken
  4. Administratie inrichten
  5. Klant uitnodigen en toegang geven
  6. Koppeling met bank regelen.
  7. Aanleveren van documenten (Door de gebruiker)
  8. Het verwerken van documenten (Backoffice workflow)